طراحی پروژه کرمانشاه (کارفرما: جناب اذرمی)

در این پروژه با ساختاری کامل از طراحی فضای سبز و عمارت ویلایی روبه‌رو هستیم. پس از وارد شدن از درب ورودی یک پارکینگ بزرگ در دو سمت شرقی و غربی قرار گرفته است که فضای پاک کردن چند خودرو را دارا می باشد. پس از آن به محوطه فضای سبز می‌رسیم که مسیر پیاده روی برای رسیدن به استخر و پس از آن عمارت اصلی ویلا به زیبایی به شکل یک مارپیچ شکل گرفته است.

محوطه سازی در طراحی پروژه کرمانشاه

فضای سبز به همان شکل مارپیچی و جزیره‌ای در جای‌جای محوطه دیده می‌شود و در آن از کاشت درختان و بوته های کوتاه و بلند به شکل عالی بهره‌برداری شده است. یک حوضچه با فواره های زیبا در محوطه میانی قرار گرفته و پس از آن استخر روباز را داریم.
در سمت راست استخر یک آتشدان و فضای نشستن کنار آن تعبیه شده است و در سمت چپ یک آلاچیق بزرگ را می ‌بینیم.
باز برای رسیدن به عمارت ویلایی با بخش کوچکتر از فضای سبز روبه‌رو هستیم که مسیر شما در پیاده روی تا رسیدن به درب ورودی ویلا را رویایی و خیال انگیز می سازد.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
Call Now Buttonجهت مشاوره تماس بگیرید.