طراحی پروژه زمان آباد (کارفرما: اقای حسینی)

در طراحی فضای سبز این پروژه در زمان آباد، شاهد یک زمین مستطیل شکل کشیده هستیم که باید المان های مختلف در آن به شکل طولی قرار بگیرند. پارکینگ بلافاصله پس از درب ورودی ویلا قرار داشته و پس از آن یک مسیر پیاده روی برای رسیدن به عمارت ویلای و پس از استخر و فضای سبز بعدی، تعبیه شده است.

المان های محوطه سازی در طراحی پروژه زمان آباد

در این طراحی فضای سبز، دو محوطه داریم که هر یک در سمتی از عمارت ویلایی قرار گرفته اند. محوطه فضای سبز اولیه، وسعت بزرگتری داشته و محوطه دومی که پشت ویلا قرار دارد، فضایی کوچک تر دارد. استخر و فضای استراحت اطراف آن نیز قابلیت باز و بسته شدن سقف داشته و می توان از آن به هر دو شکل روباز و سرپوشیده استفاده کرد. این باعث می شود که کاربری استخر برای تمام فصول سال، حفظ شده و قادر به حفظ دمای آب باشیم.
همین طور به کار بردن پنجره های کف تا سقف بزرگ در محوطه محصور شده استراحت کنار استخر، کمک می کند تا در فصول سرد سال نیز بتوان از فضای باز این ویلا لذت برد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
Call Now Buttonجهت مشاوره تماس بگیرید.