پیمانکاری ساختمان ویلایی

5/5 - (1 امتیاز)
این مقاله به بررسی مهمترین مراحل و جزئیات پیمانکاری ساخت ویلاهای مسکونی می‌پردازد. از جمله این موارد می‌توان به انتخاب پیمانکار مجرب، تهیه نقشه‌ها و مشخصات فنی، مدیریت بودجه و زمان‌بندی پروژه، نظارت بر فرآیند ساخت و بهره‌گیری از مصالح باکیفیت اشاره کرد. این اطلاعات به مالکان ویلا کمک می‌کند تا پروسه ساخت را به بهترین نحو انجام دهند.
پیمانکاری ساختمان ویلایی

احتمالا تا به حال در خصوص پیمانکاری ساختمان ویلایی چیزهایی شنیده باشید. به ویژه اگر پیش از این در خصوص پروژه های ساختمانی فعالیتی داشته و حتی خود برای ساخت ویلا یا عمارت شخصی تصمیم گرفته باشید، پیمانکاری برای شما آشنا خواهد بود. پیمانکاری ساختمان ویلایی برعهده شرکت های پیمانکار یا تیم های اجرایی خواهد بود که تمام مراحل و عملیات ساخت و ساز را برنامه ریزی کرده و مورد اجرا قرار می دهند.

هر آن قدر که شرکت یا گروه پیمانکار دارای تخصص بالاتری بوده و مهارت و تجربه بیشتری داشته باشند، نتیجه کار ساخت و ساز عمارت ویلایی، بهتر خواهد بود. در واقع چیزی که باعث می شود بتوان بهترین بهره برداری از ساختمان ویلایی را داشت، سپردن این کار از نقطه صفر یعنی طراحی تا نقطه 100، یعنی تحویل نهایی ساختمان، سپردن امور به دست تیم های پیمانکاری حرفه ای است.

 

قراردادهای پیمانکاری ساختمان ویلایی

قراردادهای پیمانکاری ساختمان ویلایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند و باید حتما به صورت دقیق و جامع نوشته شده و به امضا و تائید طرفین قرارداد برسند.

این قرارداد مربوط به کلیه فعالیت هایی خواهد بود که در حوزه ساخت و ساز عمارت ویلایی انجام می پذیرد. قرارداد پیمانکاری می تواند شامل خرید مصالح اولیه، حمل و نقل، ساخت و اجرا باشد.لازم است که حتما تیم پیمانکاری دارای سوابق قابل قبول بوده و مسئولیت پذیری عالی و تحویل در زمان بندی های لازم را داشته باشد. همین طور انتظار می رود که تحویل پروژه در هر دوره از تحویل، با بودجه مشتری هماهنگ سازی شده و برای خرید مصالح و عملیات اجرایی، این موضوع به درستی در نظر گرفته شود.

 

 

 

تیم های پیمانکاری ساخت ویلا

لازم است که حتما شرکت ها و تیم های پیمانکاری ساخت ویلا دارای گروهی متشکل از افراد حرفه ای بوده و برای هر بخش از عملیات طراحی، خرید مصالح و اجرایی و تکمیلی و نظارتی، افراد متخصص در این حوزه را به کار گرفته باشند.

همین طور موضوع استفاده از ماشین آلات تخصصی و حرفه ای نیز مد نظر بوده و لازم است که حتما این گروه ها از ماشین آلات حرفه ای و تخصصی و تجهیزات استاندارد در عملیات ساخت و ساز استفاده کنند.

پایبند بودن افراد حاضر در پروژه از سوی پیمانکار، باعث می شود تا مراحل ساخت و ساز طبق زمان بندی اولیه پیش رفته و تعهدات به درستی به انجام برسند.

 

پیمانکاری ساختمان ویلایی شامل چه مواردی می شود؟

پیمانکاری ساختمان ویلایی شامل به کار بردن نقشه های ارائه شده به وسیله کارفرما و مشتری شده و باید کلیه نکات و موارد امنیتی، حفاظتی و … به وسیله تیم پیمانکار مورد توجه قرار بگیرند. به علاوه کلیه مراحل مربوط به خرید مصالح، ساخت و ساز و به طور کلی عملیات اجرایی باید در بازه زمانی تعیین و توافق شده در متن قرارداد، به انجام برسند.

 

 

قیمت پیمانکاری ساختمان ویلایی

قیمت پیمانکاری ساختمان ویلایی بستگی به موارد مختلفی خواهد داشت. در نظر داشته باشید که این قیمت ها تابع یک سری استانداردها بوده و در صورتی که از سوی برخی از پیمانکاران، قیمت ها بسیار پایین تر و دور از واقعیت باشد، نمی توان نسبت به کیفیت اجرا و عملیات مربوط به ساخت و ساز عمارت ویلایی، اطمینان خاطر داشت.

 

مراحل پیمانکاری ساخت ویلا

مراحل پیمانکاری ساختمان ویلایی را می توان در مراحل زیر جای داد:

  • نشانه گذاری و علامت گذاری کندن پی ساختمان

قطعا پیش از سپردن کار پیمانکاری ساخت و ساز ویلا به دست تیم پیمانکار، یک نقشه و پلان اولیه ایجاد شده است که باید به تیم پیمانکار تحویل داده شود. پس از آن بر مبنای استانداردهای نقشه، نیاز است که نشانه گذاری زمین برای کندن پی انجام بپذیرد. این علامت گذاری با میلگرد و ریسمان بنایی انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است که اگر هر گونه اشتباهی در این مرحله اتفاق بیفتد، موفقیت باقی مراحل ساخت و ساز را نیز زیر سوال خواهد برد.

 

  • گچ ریزی

برای آن که کار کندن پی ویلا به درستی انجام شود، به موازات ریسمان ها، گچ ریخته می شود تا نقاط پی کنی به درستی مشخص گردند.

 

  • گودبرداری

در گام بعدی، به کمک بیل های مکانیکی، عملیات گودبرداری به انجام می رسد. این مرحله باید با دقت بالا به انجام برسد تا هیچ گونه اشتباهی طی آن صورت نگیرد.

 

  • رگلاژ پی

پس از آن که گودبرداری به انجام رسید، باید پی با استفاده از بیل هایی که نوک تیز دارند، به درستی مسطح شده و به واقع تمیزکاری صورت بگیرد. پس از آن نیز سنگ چینی داریم تا خاک کاملا پایدار شود. در مرحله بعدی بتن مگر با مقاومت پایین نزدیک به 15 تا 25 مگاپاسکال برای رگلاژ کردن سطح پی ریخته می شود.

 

  • آرماتور پی، قالب بندی و بتن ریزی

در این مرحله آرماتوربندی پی را خواهیم داشت که باید دقیق مطابق با نقشه انجام شده و حتما مهندس ناظر نیز بر آن نظارت داشته باشد. پس از انجام این کار، ستون ها کارگذاری شده و در میلگردهای انتظاری قرار می گیرند. پس از جایگذاری آرماتور ستون ها، باید قالب بندی آن ها صورت بگیرد. پس از به پایان رسیدن عملیات قالب بندی، نوبت به بتن ریزی می رسد.

 

  • بتن ریزی سقف

با انجام ستون گذاری و قرار دادن تیرهای ساختمان در جای خود، نوبت به بتن ریزی سقف ها می رسد. بسته به نوع سقف ها، عملیات مربوط به آن ها متفاوت خواهد بود.

 

  • دیوارچینی و کف سازی

حال به یک ساختمان ویلایی نزدیک به واقعیت به وسیله پیمانکاری ساختمان ویلایی دست یافته ایم که باید دیوارچینی خارجی و داخلی آن نیز انجام شود. همین طور تعبیه تاسیسات ساختمان از جمله لوله گذاری و برق کشی نیز در همین مرحله انجام می شود.

 

  • نازک کاری

در نهایت نیز نازک کاری ها انجام شده و هر چیزی که از مراحل ساخت و ساز ویلا، نصب در و پنجره ها، سقف ها کاذب و … مانده باشد، اجرا و پیاده سازی خواهد شد.

 

کلام آخر

در بالا توضیحاتی در خصوص پیمانکاری ساختمان ویلایی و مراحل مربوط به آن ارائه کردیم. شما چه نظری در این باره دارید؟ همین طور توصیه می کنیم که این مطلب را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک گذاشته و نظر آن ها را نیز جویا شوید.

اشتراک گذاری مطلب
guest
شماره تلفن همراه برای دسترسی راحت تر به شما جهت پاسخ گویی بهتر و به صورت محرمانه ارسال می شود. این فیلد برای عموم نمایشی ندارد!
0 دیدگاها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها